Archive des articles

19/01/2010 13:15

Shqiperia

Shqiponja dykrenare është përdorur si simbol pushteti dhe dokumentohet se është përdorur për herë të parë nga perandori Kostandin dhe më pas u bë traditë vendëse në të gjithë Ballkanin. U përdor edhe nga Skënderbeu, për të treguar se ishte përfaqësues i sundimit paraosman. Kush është rrjedha...

En savoir plus

—————

19/01/2010 10:22

Premier blog

Notre nouveau blog est lancé aujourd'hui. Gardez-le en mémoire et nous essayerons de vous tenir informé. Vous pouvez lire les nouvelles infos de ce site via le fil RSS.

En savoir plus

—————

19/01/2010 10:22

Nouvel évènement

C'est un exemple de description d'évènement. Vous pouvez éditer cette description à votre guise ou supprimer l'évènement.

En savoir plus

—————


Contact

Shqiperia1

tirana albania